Brands on Sunday

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

In de afgelopen jaren heb ik het schrijven ontdekt en gemerkt dat ik het schrijven over mijn interesses, merken en de mensen die daar werken, errug leuk vind om te doen. Zo is Brands on Sunday ontstaan.

De thema’s waar je verhalen over mag verwachten zijn:

Liefde, Leiderschap & onLine

Liefde voor wat je doet. Gepassioneerdheid voor je merk, je product, bevlogenheid over je vak.. Verhalen over mensen die met veel energie mooie dingen doen.

Leiderschap zal ook gaan over mensen en merken. Leiderschap dat niet gebaseerd is op kracht, maar juist voorbeelden van mensen die het slimmer en beter doen. Inhoudelijker.

onLine. De digitalisering in de merken wereld heeft een enorme disruptieve uitwerking. Of eigenlijk beter gezegd: kan een hele disruptieve werking hebben. Want eerlijk gezegd blijf ik verbaasd over het lage tempo waarin de digitalisering zich voltrekt. Ook hier mag je verhalen verwachten van merken en mensen die al verder zijn, en voor de massa uit lopen. Die hun eigen toekomst aan het creëren zijn.

Waarom deze 3 L’s?

Ik denk dat deze drie tezamen het verschil kunnen en gaan maken. Want als een merk succesvol wil zijn kan het vandaag niet zonder Liefde, Leiderschap en onLine. Toch?
Laat 1 van de 3 weg en het werkt niet meer voor jou als merk.

Meld je gratis aan voor Brands on Sunday.