Over League of Leaders

League of Leaders is ontstaan vanuit een passie voor sport en fashion brands, gecombineerd met interesse in het gedrag van mensen. Waarom doen mensen wat ze doen. Waarom zijn sommige brands populair bij de massa en worden andere brands succesvol in een niche markt?

Uiteindelijk ben ik dat gaan onderzoeken en is de combi mijn missie geworden; het ontwikkelen van gedrag van mensen die voor een brand werken.

Door het gedrag van die mensen te ontwikkelen worden de brands sterker, en daarmee succesvoller. Dat heb ik de laatste 20 jaar in een offline omgeving gedaan. Inmiddels heeft mijn zoon me laten inzien dat internet mijn missie op een geweldige manier kan ondersteunen. Online werken vergroot mijn bereik, en daarmee de impact op mensen én de brands waarvoor ze werken.
Mijn eigen ervaring bij adidas, in combinatie met de vele jaren als trainer en coach bij BYOU hebben me een enorm inzicht gegeven. Die ervaringen deel ik nu met jou en je collega's via dit online platform League of Leaders.

Over Herman Hoexum

Ik ben in Groningen geboren. En woon alweer een tijdje in het midden van Nederland. Van jongs af aan ben ik opgegroeid met sport. Dat doe ik nog steeds graag. Niets lekkerders dan je fit en energiek te voelen, en personal power te ervaren. Vooral dat gevoel van je goed voelen en power hebben heeft impact op je prestaties.

Al vroeg wist ik dat ik zelfstandig wilde werken. Met name om mensen te helpen om vanuit die personal power succesvoller te worden. Na mijn jobs als sales verantwoordelijke bij Wella en daarna adidas was het de hoogste tijd. In 1991 heb ik mijn job bij adidas opgezegd. Veel mensen versleten me voor gek. Maar ik moest en zou zelfstandig werken.

Het heeft me veel gebracht. Vrijheid. Ervaring. Een groot netwerk. En bovenal veel voldoening. Mijn purpose ligt in het beter maken van bedrijven en mensen die daar werken. In een tijd dat internet en video nog moesten worden uitgevonden ben ik als trainer en business coach gestart. Nu, met de mogelijkheden die het internet en de digitale tools me geven, ga ik ook online verder. Ik krijg veel energie van het vinden van nieuwe mogelijkheden om mensen te helpen groeien.

Herman Hoexum eigenaar League of Leaders